כאבים בברכיים - שחיקת סחוס - אוסטאוארטריטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/06/2001 | 22:31 | מאת: מאיר

שלום ד"ר לב-אל, ראיתי תשובות קודמות מ-3/6 ו-25/12 בנוגע לשחיקת סחוס (אוסטאוארטריטיס). הקשתי כנ"ל בחיפוש, אך קבלתי רק את השאלות של יגאל וחיים מהתאריכים הנ"ל, המכילות את המילה "אוסטאוארטריטיס". לא הצלחתי לקבל מידע מפורט כלשהו. אודה לך אם תפנה אותי לעמוד המתאים. תודה, מאיר

06/06/2001 | 13:48 | מאת: רינה

שלום ד"ר, אני בחורה בת 27, ספורטיבית, מתעמלת כ- 5 פעמים בשבוע (עיצוב, ספינינג, אירובי מדרגה וכו') כמו כן אני עושה יוגה (פעם בשבוע). לאחרונה התחילה הברך הימנית להציק לי, בעיקר לאחר מאמץ. לא ברור לי אם הכאב הוא משהו רציני (מתיחת רצועות או שחיקת סחוס) או משהו אחר, האם יש קריטריונים שאוחל באמצעותם לעשות "איבחון" מבלי לגשת לרופא? או שבכל מקרה תמליץ לי לגשת לרופא? תודה, רינה

מצטער רינה אבל איני יודע איך עושים זאתבשיטת עשה זאת בעצמך. בברכה דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה