ניתוח ספינל סטנוזיס לחולה סכרתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/02/2001 | 20:55 | מאת: אסתי

הייתי רוצה לדעת אם יש סיכונים וסיבוכים לחולה סכרת המטופל ב daonil ו - glucophage האמור לעבור ניתוח ספיינל סטנוזיס. החולה הוא בן 70 שסובל מכאבים בגפיים תחתונות עם חוסר תחושה בשרירי הרגליים מזה ארבעה חודשים. כמו כן סובל מקוסטרול גבוה ומטופל ב norlip ללא בעיות לבביות או אחרות. אודה לך מאד על תשובתך המהירה. בתודה, אסתי

אסתי שלום רב מטבע הדברים אדם בן 70 החולה בסכרת נושא בתוכו את סיבוכי המחלה שעשויים להיות זרע פורענות אבל באופן כלללי אם אינו סובל ממחלת ראות כרונית או מאי ספיקת לב ועוד חשוב במיוחד במקרה של ניתוח גב ,מצב עורקי הצואר הוא תקין , הסיכון אינו גדול מהרבה מן הרגיל. בברכה דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה