ציפורן חודרנית בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2004 | 01:00 | מאת: מור

יש לי ציפורן חודרנית ורציתי לדעת מה עוזר להפחית את הנפיחות, נאמר לי ע"י רופא בצבא מים עם מלח, וכן יש יודו-ויט רציתי לדעת עם יש משהו חזק יותר. ולא בהוצאת הציפורן אודה מאוד עם תחזרו אליי לכתובת האי מיל [email protected]

הנפיחות נגרמת על ידי זיהום ולכן יש טפל בזיהום . הטפול הוא משולב וכולל אנטיביוטיקה וטיפול מקומי כולל תמיסות היפרטוניות כמו מי מלח ועדיף תמיסת מגנזיוםם סולפט 33% , גזירה נכונה של הציפרן ומניעת חדירתה. הורדת הציפורן הנה בכל מקרה טיפול גרוע שכן אינה מונעתהשנות של ה"חתרנות "

26/05/2004 | 14:44 | מאת: דני

בקשר לניתוח להסרת ציפורן חודרנית... האם יש אפשרות לעשות הרדמה כללית, אני מנחש שכן... רק לידע כמה הרדמה כללית יכולה לעלות?

28/05/2004 | 02:18 | מאת: רועי

הטיפול בתרופות.... כמה זמן הוא נמשך ?

29/05/2004 | 18:37 | מאת: ברק

לי היו כבר שני ניתוחים באותו מקום בבוהן ימין שהסירו לי ציפורן חודרנית והניתוח כואב באמת רק בהרדמה המקומית עכשיו יש לי ציפורן חודרנית חדשה באותה הבוהן אבל בצד השני שלה.... :- (

מנהל פורום אורתופדיה