אבקות חלבון וקריאטין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/03/2011 | 08:37 | מאת: דין

שלום, בן 31מתאמן מזה 5ר שנים בחדר כושר ומשתמש באבקות חלבון מי גבינה לאחר אימון (25 ג' חלבון) פעם ביום ולעיתים מוסיף קריאטין לפני אימון לתקופות של חודש/חודש וחצי מידי כמה חודשים. אציין כי אני לא מפתח גוף מקצועי אלה לשם ייעול האימון ותוצאות אפקטיביות. לא תמיד יש לי זמן אחרי אימון לאכול חלבונים ובטח לא בחלון ההזדמנויות (עד כשעה אחרי אימון). האם הדבר מומלץ/מזיק בשימוש לאורך השנים? או שלהפך- חלבון איכותי שתורם לגוף חלבוניםאיכותיים? תודה רבה.

26/03/2011 | 18:51 | מאת:

שלום דין, בכמויות שאתה צורך ומציין לא ידוע על נזק כלשהו. 25 גר' חלבון בתוספת למה שאתה אוכל לא אמור להזיק באופן כלשהו. כמובן שמדובר במקרה של אדם בריא ללא מחלות כליה, כבד או סוכרת מתקדמת. בברכה,דנה