מותר להרתיח מים מינרליים בקומקום חשמלי?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/01/2006 | 08:57 | מאת: דקלה

יש דעה על פיה אסור להרתיח מים מינרליים בקומקום חשמלי. האם זה נכון? למה? האם אסור להרתיח מים מינרליים בקומקום חשמלי או בכלל. האם זה אסור רק לתינוקות או לכלל האוכלוסיה? אשמח לקבל תשובה. תודה מראש- דקלה

19/01/2006 | 09:07 | מאת: הגרה

אני חושבת שהשאלה שלך מגיעה ממחקר שגילה בעבר כי מים בעברו דרך בריטה פרקו את גוף החימום מהניקל של הקומקומים ולכן לא המליצו להרתיח מים מהבריטה בקומקום חשמלי

19/01/2006 | 09:21 | מאת: אלונה

להפףך, אפילו משרד הבריאות ממליץ להרתחה של מים מינרלים לתינוקות

דקלה שלום! נראה לי שעשית בלבול בין מס' שמועות... אין שום בעיה להרתיח מים מינרלים ולתינוקות על גיל שנה זה הכרחי, זאת על פי הנחיות משרד הבריאות. מסכימה בהחלט עם דברהין של הגרה ואלונה. בברכה, נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית