הפרדת העור מהדג - מומלץ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/10/2016 | 12:39 | מאת: תומר

שלום אני אוכל דגים כגון מושט בורי סול סלמון. האם העור שלהם מכיל שומן רווי? יש יתרון באכילה שלו?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום תומר, העור כמובן מכיל שומן, בכמויות ובהרכבים שונים בין דג לדג וגם באותו סוג דג אך עם שוני בצורת גידול ובמה הדג הוזן. מאוד שונה גם בין שיטות בישול שונות. לא הייתי ממליצה על אכילה קבועה של עור הדג. אם רצונך במקורות לאומגה 3 הייתי מעדיפה מקורות אחרים מעור הדג רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית