משקה אגוזי לוז של alpro

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/10/2016 | 21:16 | מאת: אורה

קניתי משקה אגוזי לוז של alpro. https://www.alpro.com/il/products/drinks/hazelnut/... על המוצר כתוב כי הערך הקלורי ל- 100 מ"ל של משקה הוא 29 קלוריות. מאחר וידוע כי אגוזי לוז הינם בעלי ערך קלורי גבוה, אני מתקשה להבין כיצד ייתכן שהערך הקלורי של המשקה כל כך נמוך (אפילו בהשוואה לחלב 1% שומן). אני יודעת שחברת alpro היא חברה ידועה שמוכרת את מוצריה בכל העולם, ורוצה לוודא שאכן המידע שלהם אמין. אודה על מתן מענה בהקדם.

שלום אורה, ממליצה לך להסתכל ברשימת הרכיבים של המוצר. תגלי שרק 2.5% מהמוצר הינו אגוזי לוז...

מנהלי פורום תזונה קלינית