תוספת סיבים לתזונה- סיוע בהחלטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/10/2016 | 17:31 | מאת: מתלבט

שלום רב, אני סובל מרגישות ללקטוז ופרוקטוז, לאור צורך בהגדלת סיביים תזונתיים הומלצו שני סוגים: פסיליום או בנפייבר. קראתי על שניהם ולא מצאתי קריטריון שיעזור לי להחליט באיזה מהשניים לבחור. אודה לסיוע כלשהו באבחנה בין השניים.

שלום לך, איני יודעת מי המליץ לך ומדוע דווקא סיבים כתוספת חיצונית ולא דרך המזון (יותר ירקות ופירות, מעבר לדגנים מלאים, הוספת קטניות לתפריט וכד'), לפיכך ממליצה לך לחזור ולשאול את הממליץ-אם הוא איש מקצוע, ואם לא, לפנות לאחד כזה (דיאטן/ית) בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית