spa tone - תוסף ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2016 | 15:20 | מאת: א

שלום, אני סובלת ממחסור בברזל (הסיבה לכך מאובחנת ומטופלת), והברזל היחיד שאני יכולה ליטול הוא spa tone (כל סוג אחר עושה לי עצירות). ה-spa tone אמנם מעלה לי את ערכי הברזל, אבל לא מספיק ואני עדיין בחוסר מסויים, אם כי קטן יותר. האם ניתן/כדאי לקחת שניים ביום ? תודה.

שלום לך, בהחלט ישנם מצבים שהמינון המומלץ בהם הוא פעמיים ביום, אך כיוון שאיני מכירה אותך כלל איני יכולה להמליץ על כך. ממליצה להפגש עם הרופא המטפל ולהתייעץ בנושא. רק בריאות וחג שמח

מנהלי פורום תזונה קלינית