גלולת הרזייה רזין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/08/2016 | 09:55 | מאת: א

שלום רב, הנני בת 37 ומעוניינת להשיל כ10 ק"ג (BMI 26) אני נוטלת בקביעות (קרוב לעשור) ציפרלקס במינון של 10 מ"ג בכל יומיים. אני מעוניינת ליטול את הכדור רזין, האם יש תגובה בין תרופתית עם ציפרלקס? תודה ויום מקסים.

שלום לך, אם את רוצה להוריד כ10 ק"ג ולשמור על ההישג אני לא בטוחה שאני ממליצה על טיפול תרופתי אלא התנהגותי ותזונתי, ליווי מקצועי ארוך טווח שיעזור לך להכיר את החולשות שלך ולעזור לך להתמיד בתהליך של שינוי אורח חיים. אם את בכל זאת מתעקשת על טיפול תרופתי אני ממליצה לפנות לרופא המטפל ולשאול אותו את כל השאלות בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית