שאלה- נא תשובה(בכל הפורומים הרלוונטיים לא יודעים)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2016 | 14:21 | מאת: ברכה

כמה גרם סוכר אמורים לצרוך אדם ואישה בוגרים????????????????? תודה על תשובה

בנוגע לסוכר מוסף (לא מזון במכיל פחמימות כגון פרי או לחם, אלא לסוכר שמסתתר במזון שלנו בתוך חטיפים רבים, רטבים ועוד...) ההמלצה היא עד 10% מסך הצריכה הקלורית היומית. עד=מקסימום, סך הצריכה הקלורית היומית משמע אדם האוכל 2000 קל' ביום, מקס' סוכר מוסף 200 קלוריות (10 כפיות סוכר) כמובן שעדיף לא בכלל, ואם לא מצליחים אז כמה שפחות.

29/08/2016 | 19:55 | מאת: ברכה

תודה על תשובתך ואנא- המשך

29/08/2016 | 19:56 | מאת: ברכה

השאלה היא כן על פירות וכו'- לא מה שמסתתר במזון- אלא מזון- כמו פירות המכיל סוכר בכל זאת חשוב לי לברר את כמות הגרמים מודה שוב על תשובתך

מנהלי פורום תזונה קלינית