עדשים שחורים או כתומים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/08/2016 | 18:54 | מאת: סוזן

האם עדשים שחורים או כתומים בריאים וכמה צריך לאכול מהם בארוחה כדי להפיק מהם תועלת? אשמח לקבל את דעתך סוזן

שלום סיוון, כל הקטניות מעולות ואני ממליצה לגוון בהן לשלבן כמה שיותר בתזונה שלנו, כתחליף למנת הפחמימה או למנה הבשרית. כמות של כוס לאחר בישול הינה מנה סבירה כתחליף, אבל יש גם צורות צריכה אחרות כגון ממרח חומוס בייתי או קציצות העשויות מקטניות. פעם-פעמיים ביום אם אוהבים או אם צמחונים/טבעונים ו4-5 פעמים בשבוע (אם לא) הן מנות סבירות בתאבון

מנהלי פורום תזונה קלינית