אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/08/2016 | 01:36 | מאת: לינדה

שלום, שותה משקה מאבקת קקאו טבעי אורגני ,אני לוקחת כפית לכוס, אני יודעת שאבקת קקאו מכילה חומרים בריאים, השאלה עד כמה הכמות של כפית אחת משמעותית כדי לקבל את יתרונות הקקאו? תודה לינדה

שלום לינדה, כל דבר שאת בוחרת להכניס לגוף (ולא רק מזון/שתייה אלא גם עישון, וגם חוויות וההתייחסות שלנו אליהם, מתח ועומס) משפיע בצורה כזו או אחרת על בריאותך. אין מינון מסויים המומלץ וכפית אחת ליום נשמעת לי סבירה. ושוב, אם את מעשנת, לא פעילה גופנית ואוכלת הרבה מזון מעובד זה בטח לא מה שיעזור... ואם שאר אורח החיים שלך בריא, אז הכפית הזו אינה הכרחית... אם זה עושה לך טוב וטעים, אני בעד.

מנהלי פורום תזונה קלינית