חומצות אמינו מסועפות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/08/2016 | 00:50 | מאת: דני

אני בן 65ומתאמן במכון כשר אני צורך אבקת חלבון איזולט בבוקר ואחרי האמון.לא אוכל מוצרי חלב. אני רוצה לצרוך BCAAלפני האמון ובמשך האמון מה דעת התזונאית תודה דני

שלום דני, איני מכירה אותך ואיני יודעת מה אופי האימונים, אך באופן כללי ניתן לומר שרב האוכלוסייה המתאמנת אינה נזקקת להעשרות חלבון חיצוניות וניתן בהחלט להשיג את כל הדרוש מהתזונה בלבד. חלבון איזולט מכיל BCAA ומזונות רבים מכילים תכולה יפה של ח.אמינו אלה (בשרים, דגים, ביצה ובוטנים, כמובן גןם במוצרי חלב וחלקן בשיבולת שועל ונבט חיטה, אגוזים שונים וקטניות), כך שאם תזונתך מאוזנת אני לא מוצאת סיבה טובה "לתרום" עוד כסף לתעשיית חדרי הכושר. אם אתה מעוניין בייעוץ פרטני ומותאם אישית ממליצה לך לפנות לדיאטן/ית ספורט בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית