התנהלות תזונתית לפני נסיעה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/08/2016 | 10:51 | מאת: אביטל

מה ההתנהלות המומלצת, לפני נסיעה לעבודה (בכביש הררי. במישור אין בעיה כמעט) בכל בוקר, כדי למנוע את תחושת המלאות בבטן, הגזים, הגיהוקים, תחושת המחנק בגרון בשל עודף אוויר שצריך לצאת... ? ניסיתי להימנע משתיית נס קפה בבוקר, או מאכילת עוגיה, או משניהם, או להסתפק בשתיית מים בלבד, ואין שינוי. אשמח להימנע מנטילת כדור כלשהו בכל יום טרם הנסיעה.

שלום אביטל, נשמע לי שזה כבר לא עניין תזונתי אלא קשור כנראה לגובה כיוון שגם ללא אכילה כלל וגם עם אכילת "משהו קטן" כעוגייה לא היה הבדל. אין לי לצערי פתרון חכם, אולי תרגול נשימות בקצב קבוע או הוועצות עם רופא גסטרו' תועיל יותר סליחה ובהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית