מחסור בויטמין כלשהו ???

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/07/2016 | 17:35 | מאת: רועי

שלום איזה ויטמין או מינרל מחסור בו יכול לגרום לחולשה בזרועות היידים וגם לתחושת רעד בהם?

שלום רועי ה"חשוד המיידי" הוא ויטמין B12 אבל לחלוטין גם מחסור בויטמנים נוספים יכול לגרום לתחושות אלו. כמובן, גם לא רק מחסור במיקרונוטריינט כלשהו יכול לגרום תופעות אלו אלא עוד גורמים. ממליצה לפנות לרופא משפחה לבדיקות כלליות (ולספר מה תחושותייך) ובמקביל לדיאטן/ית ע"מ להעריך חוסרים תזונתיים אשר לא ניתנים לבדיקה בבדיקות דם רגילות רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית