האם הממתיק מאושר כבטוח לשימוש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/07/2016 | 08:47 | מאת: אליעזר

שלום וברכה, האם סודיום ציקלמאט מאושר ע"י FDA ומשרד הבריאות כבטוח לשימוש? מה הכמות היומית המאושרת שלו? כמה שקיות של ממתיק המכיל אותו בטוחות לשימוש יומיומי? אליעזר

שלום אליעזר, הממתיק לא אושר בFDA האמריקאי, בארץ הממתיק מאושר לשימוש (ולא רק בארץ http://www.cyclamate.org/pdf/Cyclamate_worldwidestatus.pdf) לא מוצאת כעת מידע על כמות יומית מאושרת (בדר"כ כתוב על האריזה, על איזה מוצר מדובר?) בכל מקרה אמשיך לחפש וארשום לך שוב

מנהלי פורום תזונה קלינית