איך להמתיק את הקפה בלי סוכר?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/05/2016 | 23:55 | מאת: טלי

הי, החלטתי לנסות עשרה ימים ללא סוכר לבן וללא גלוטן. אם כך, איך אפשר להמתיק את הקפה? האם מותר להשתמש בסוכרלוז או שזה בעצם כמו סוכר? ואם זה בעייתי איך כן ניתן להמתיק? תודה רבה

הי טלי, סוכרלוז הינו ממתיק מלאכותי ולא סוכר לבן כך שעומד בקריטריונים של "ללא סוכר לבן וללא גלוטן" אבל אני לא בטוחה שלכך את מכוונת (אם כי איני יודעת מדוע החלטת בנסיון זה) אין דרך המתקה אשר אינה ממתיק או סוכר. אפשר לנסות להפחית בהדרגה את הכמות ולדחות את הנסיון עד שתתרגלי או לא להמתיק כלל ולנסות להתרגל לטעם... בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית