אני לא מרגיש תחושת שובע

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/05/2016 | 21:13 | מאת: דור

היי, אני לא יודע אם אני הגעתי לפורום הנכון. אז ככה:אני בן 22, לפני כשנתיים נרשמתי לחדר כושר, שקלתי באותה תקופה 70 וקצת (משקל לגיטימי לגובה שלי - 1.75). מן הסתם רציתי לעלות במשקל והייתי צריך לאכול הרבה. בהתחלה לא הייתי מצליח לאכול כוס של אורז מבושל, או לצורך העניין יותר מ3-4 משולשי פיצה או יותר מכמה פרוסות לחם ביום. (בסוף זה הגיע למצב של 12 פרוסות לא כולל שאר הדברים). בכל אופן, עליתי 15 ק"ג ל85 במטרה לפתח שרירים והיום כשנתיים אחרי חזרתי למשקל שלי, הפסקתי עם החדר כושר ואני שוקל בסביבות ה72, אני בריא בסה"כ אבל אני פשוט רעב בלי הפסקה, אני יכול לאכול ולאכול ולאכול ואני לא ארגיש שובע. אני חושב שזה קשור לזה שלעליתי ל85 ק"ג, שהקיבה שלי התרחבה והיום, אפילו שאני שוקל פחות, היא "מבקשת" עוד. זה המצב..

הי דור, אתה מתאר מצב מורכב והרבה פרטים חסרים לי. האם אתה רעב ומונע מעצמך לאכול או שאוכל כמה שמתחשק ועדיין ירדת חזרה ל72? מה סיבת הפניה? רצון להפסיק את הרעב המוגבר? בכל מקרה, בגלל שחסרים פרטים ויש צורך בברור יותר מעמיק מהפורום אני ממליצה לך מאוד (כמובן אם הדבר חשוב לך, לי נראה שזה מספיק חשוב) לגשת לדיאטן/ית ולערוך ברור מקיף יותר, כך תוכל לקבל גם מענה לשאלות ונסיון לפתור את מה שמציק רק בריאות ובהצלחה

15/05/2016 | 17:00 | מאת: דור

היי, אני לא מונע מעצמי אני פשוט יכול לאכול בלי הפסקה וזה נראה לי מוזר.

מנהלי פורום תזונה קלינית