דייסה של תינוקות למבוגרים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/04/2016 | 17:51 | מאת: מיה

שלום בגלל הפסח קניתי במקרה דייסת כוסמת כדאי לשבוע ואכן חצי כוס עם מים ומעט חלב השביעה אותי. אני נוהגת לאכול מידי פעם שיבולת שועל גסה ושאלתי היא מכיוון שהדייסה לתינוקות טעימה לי האם כדאי לאכול כל יום (אחרי הפסח) חצי כוס דייסת שיבולת שועל/קינוא/כוסמת לתינוקות עם מעט חלב ומים? יש שם רשימת ויטמינים ארוכה...האם זה בריא למבוגרים גם? חצי כוס דייסה יבשה+מים ומעט חלב והאם כמות זאת כל יום משמינה? תודה וחג שמח

שלום מיה, לא רואה בזה בעיה (למרות שגם לא צורך מיוחד).. כוונתי- לא הייתי ממליצה במיוחד לקנות דווקא דייסה של תינוקות אך אם זה טעים לך ומשביע אז לא רואה עם זה בעיה תזונתית. משמין או לא? מניחה שכמות הקלוריות סבירה בהחלט ובתור ארוחת בוקר זה בסדר גמור

מנהלי פורום תזונה קלינית