תפוזים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/01/2016 | 20:12 | מאת: מיטל

שלום רב, האם אכילת תפוז אחד שלם ביום(לא סחוט)יכול לספק את הכמות הנידרשת של ויטמין C ליום? תודה מראש למענה מיטל

היי מיטל, הכמות המומלצת של ויטמין C ביום משתנה בין גברים ונשים, לגברים מעל גיל 19 ההמלצה עומדת על 90 מ"ג ליום, לנשים מעל גיל 19 ההמלצה היא 75 מ"ג ליום. כמות הוויטמין C בתפוז תלויה כמובן בגודלו. תפוז בינוני מכיל כ-99 מ"ג ויטמין C. במידה ואת מעוניינת בהערכה תזונתית מדויקת עבורך ממליצה על מפגש עם דיאטנית במסגרת הקהילה לצורך כך.

מנהלי פורום תזונה קלינית