במיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/01/2016 | 09:25 | מאת: מיה

האם לבמיה יש ערכית תזונתיים מועילים? האם יש יתרון לבמיה טרייה על פני במיה שנמכרת במקפיאים בחנויות (כמו הבמיה של סנפרוסט)?

שלום מיה, כן, לבמיה- כל לכל מזון מן הצומח- שפע יתרונות וערכים תזונתיים מועילים. בבמיה באופן ספציפי כמות סידן יפה וכן ברזל באבץ (בהשוואה לירקות אחרים). שיטת הקפאת הירקות בימנו משמרת מאוד את הערך התזונתי של הירק ולכן אם ההשוואה היא בין במיה "ישנה" שנמצאת זמן רב בשוק לזו המוקפאת דווקא עדיף מוקפאת. אם מדובר בבמיה טריה ההבדל זניח (מלבד המחיר..) בתאבון ולבריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית