כבד דג משימורים והרינג

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/01/2016 | 19:12 | מאת: עדי

האם כבד דג משובט משימורים בריא? כתוב שיש שם 11 גרם אומגה 3. כמוכן האם הרינג כבוש יכול להיות תחליף לאכילת דגים ומקור טוב לאומגה 3?

שלום עדי, איני יכולה לומר "בריא" על כבד דג שיבוט (לכך התכוונת, אני משערת). לא ממליצה לאוכל באופן קבוע אלא בתדירות רחוקה (אחת לחודש) אם בכלל. יש מקורות נוספים וטובים לאומגה 3 (למשל בדגים אחרים). הרינג, וכל דבר אחר, כדאי מאוד לא בצורה כבושה (המוסיפה המון נתרן), ובאופן כללי הוא אינו מקור טוב לאומגה 3

מנהלי פורום תזונה קלינית