חטיף אפונה יבשה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/11/2015 | 11:07 | מאת: נטע

חטיף אפונה יבשה מומלח (כזה שנמכר בפיצוציות/חנויות קטניות וכו') מה הערך הקלורי שלו וכמה זה בסדר לצרוך ממנו בדיאטת הרזיה?

שלום נטע, מעריכה שב100 גר' יש כ400 קלוריות. כל דבר ניתן לצריכה במסגרת התפריט היומי, אך אין ספק שיהיה קשה להסתפק בכ30 גר' (שזו יכולה להיות א.בניים) כי זהו חטיף ממכר. מקווה שאת מתייעצת עם איש מקצוע ולא עושה דיאטת הרזיה עצמאית, שכן בדר"כ דיאטות הרזיה אינן יעילות ועדיף לשנות הרגלי חיים. רק בריאות

17/11/2015 | 08:14 | מאת: נטע

אני אכן נמצאת גם בייעוץ אצל דיאטנית ובינתיים כבר הפניתי גם אליה את השאלה והבנתי שהחטיף הזה לא מומלץ, מעבר לקלוריות הבנתי שהוא מכיל גם צבעי מאכל מסרטנים שאותם כמובן שאיני רוצה להכניס לגוף שלי. תודה רבה על התשובה.

מנהלי פורום תזונה קלינית