אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/09/2015 | 18:46 | מאת: דגנית

שלום רב במידה והמשקל לא מהווה בעיה (אני רזה) האם יש הגבלה בכמות האבוקדו שאפשר לאכול ביום?

שלום דגנית, כמו בכל תחום בחיים, מידתיות היא כל הסיפור :) למרות שאבוקדו הוא נפלא אני לא יכולה לומר ש"אין הגבלה". ישנה כמות מסוימת של שומן רצוי בתפריט (כ30% מהקלוריות) וכדאי לשלב את האבוקדו בתוך מסגרת זו. אני מאמינה שבאכילה מודעת ומותאמת (והכוונה לאכילת מזון טבעי, לא ג'אנק או כזה המגיע באריזה) ישנה הגבלה טבעית של הגוף, ומקווה שכך זה המצב אצלך. אם את רוצה לבדוק יותר לעומק את התפריט שלך ממליצה לך להפגש עם איש מקצוע (דיאטן/ית) רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית