ירידה באכילת בקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/09/2015 | 09:45 | מאת: סי

שלום, גיל 41. מחזור סדיר ב4 החודשים האחרונים ירדתי בכמות אכילת בשר בקר וביצים, גם עוף וגבינות מעט, הרגשתי שהגוף מעט כואב לי , אולי זה השרירים או הגידים. בגלל מזג האויר החם, מדליקה מזגנים ויוצאת מחום גבוה למזגן קר. שאלתי ממה הכאבים, מפאת גילי? ירידה באסטרוגן אולי? או ירידה באכילת כמויות בשר בקר? או המזגנים, או בכלל בגלל לחץ של החתונה שלי שמתקרבת בעוד פחות מחודש? תודה ושנה טובה!

שלום סי, קשה לדעת, המידע שנתת הוא חלקי בלבד ויש צורך בהכרות יותר עמוקה עם הרקע הרפואי שלך על מנת לנסות ולענות באחריות הדרושה. אם תרשמי מידע נוסף נוכל אולי לנסות לעזור, אך לדעתי שווה פשוט לגשת לרופא המשפחה המכיר אותך ולהתחיל את הבירור משם. חג שמח ושנה טובה ומזל טוב

מנהלי פורום תזונה קלינית