הזעה מוגברת ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/09/2015 | 00:36 | מאת: בני

היי, אני שוקל 125 קילו והייתי רוצה לדעת כמה דברים. האם שינוי לתזונה בריאה (עפ"י תזונאית) יכול לגרום להזעה מוגברת, דבר מאוד מוזר אנו מרגיש מאז שהתחלתי להתאזן בארוחות שלי ולסדר מרגיש שאני מזיע יותר מכל שטות. זה מתחיל בקרקפת ובגב וכן הלאה.

שלום בני, אני יכולה לחשוב על סיבות נוספות וטובות יותר להזעה מוגברת (למשל החום הנורא בזמן האחרון..) וגם, ייתכן והשינוי התזונתי גורם לך להרגיש "קל" יותר ואתה פעיל יותר/פאסיבי פחות מבעבר. בכל מקרה, לא חושבת שהאשם הוא בשינוי התזונתי המבורך. שיהיה בהצלחה :)

מנהלי פורום תזונה קלינית