חצילים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/08/2015 | 17:51 | מאת: דניאלה

שלום רב אני אוהבת חצילים גם מטוגנים וגם קלויים, אך קראתי שזה לא בריא ואף מסוכן לאכול הרבה חצילים. האם זה נכון? בתודה מראש

שלום דניאלה, יש אנשים עם רגישות למשפ' הסולניים וחצילים משתייכים למשפחה זו. הרגישות יכולה להתבטא, למשל, בעיקצוצים בפה בזמן האכילה. אם הכל בסדר ואת אוהבת וצורכת חצילים ללא בעיה אין מניעה להמשיך. כמובן, תמיד עדיף להעדיף צורות בישול אחרות מלבד טיגון, אבל זה לא קשור לחציל אלא לשמן... בתאבון

מנהלי פורום תזונה קלינית