שזיפים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

31/07/2015 | 13:52 | מאת: דליה

שלום רב האם שזיף ירוק ושזיף סגול יש להם אותם יתרונות? או שלכל צבע יש יתרון אחר אבקש בבקשה פירוט. בתודה מראש

שלום דליה, תמיד כדאי לגוון בצבעים של הירקות והפירות אותם אנו צורכים. שפע הצבעים הוא עצום, ויש עוד דברים רבים בתחום הזה שעדיין נחקרים. אם הנושא מעניין אותך, ממליצה בחום להזמין את חוברות "כח הצבע" של מועצת הירקות והפירות. יש גם ספר של המועצה, מאוד מאוד מעניין ובעל מידע מפורט. מבחינה תזונתית אין הבדל גדול בין השזיפים, תאכלי מה שאת אוהבת ותהני גם משאר פירות הקיץ

מנהלי פורום תזונה קלינית