תזונת סוכרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/07/2015 | 10:29 | מאת: שרית

שלום, האם אוכל לשלוח אליכם את פירוט התזונה היומית הקבועה שלי, ע"מ שתוכלו לומר לי אם תזונה יומית זאת מתאימה לי? רמת הסוכר שהתגלתה אצלי היא 140, ולפני שאני מתחילה בנטילת תרופות, הייתי רוצה לנסות ולאזן את הרמה באמצעות ירידה במשקל ותזונה מתאימה ? יש אפשרות לשלוח ? תודה, שרית .

שרית יקרה, לא יהיה נכון שנעשה מה שאת מבקשת. אני ממליצה לך מאוד אבל לקבוע תור עם דיאטנית מומחית לסוכרת בקופת חולים בה את חברה, או אם אין לך ותכתבי היכן את גרה נשמח להמליץ לך. אותה דיאטנית לא רק תבדוק מה שבקשת, אלה גם תוכל להדריך ולסייע וללוות אותך ככל שיידרש. בהצלחה והרבה בריאות.

מנהלי פורום תזונה קלינית