דיאטת ד"ר אטקינס או דיאטת ד"ר דייוויס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/07/2015 | 12:59 | מאת: מי

שלום רב, אני בן 31 עם BMI תקין. מזה שנתיים הצטבר לי שומן תוך בטני מכוער ממש. ברצוני לדעת באיזו דיאטה להלך ולכמה זמן כדי שאוכל להוריד את הבטן ולהיכנס למשטר אימוני מאסה בחדר כושר. אודה לתשובה מפורטת גם לתפריט. למען הסר ספק - ד"ר דיוויס הוא מחבר הספר WHEAT BELLY.

שלום לך, עשיית "דיאטה" ו"לכמה זמן" אינה מספקת. לא לטווח הרחוק כמובן ועלולה לגרום נזקים בטווח הקצר. מתן תפריט ברשת ללא הכרות אישית עם המטופל (רקע רפואי, תזונתי, תרבותי, סדר יום, העדפות ועוד ועוד ועוד) אינו אחראי כלל וגם בדר"כ לא ישים. ממליצה לך, אם העניין חשוב לך וברצונך לשמר את התוצאות לאורך זמן, להבין כי מדובר כנראה בשינוי הרגלים (דבר הלוקח זמן) והמשך התנהלות כזו(לחיים, בעצם), וכדאי מאוד לעשות זאת בעזרת איש מקצוע- תזונאי/ת + מאמן/ת כושר בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית