כדורי קסיניקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/06/2015 | 09:25 | מאת: ענת

כל חיי נאבקתי בעודף משקל ויש לציין שבהצלחה... התפריט שלי לא עולה על 1200 קלוריות ולפעמים גם פחות...בשנים האחרונות עם גיל המעבר העליתי במשקל 10 ק"ג ואני לא מצליחה להוריד אותם. אני יוצאת יום יום להליכה וממש ממש שומרת ולא יורדת. רופאת המשפחה נתנה לי קסיניקל, אני אשמח לקבל תגובות לגבי הכדור.

ענת יקרה, לגבי הכדורים - הכדור מפחית את ספיגת השומן במעי. יש הקוראים לו "החטא ועונשו", היות וכאשר אוכלים שומן רב יש יציאות פחות סימפטיות. לטעמי, העובדה המצערת שכל השנים אכלת 1200 קלוריות שזה מעט מאוד, היא זו המכשילה כעת את ניסיונות הירידה במשקל. אין לזה פתרון אמיתי, למעט פעילות רבה ובניית שריר שירוף יותר קלוריות. הערה אחרונה - בגיל המעבר מאבדים גם מסת עצם, לכן הישמרי לך לא להיכנס לדיאטת מזיקות והקפידי על צירכת סידן וויטמין D

מנהלי פורום תזונה קלינית