תורמוס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/06/2015 | 16:14 | מאת: נועה

האם מותר למחלימה מסרטן השד לאכול תורמוס? זה לא כמו סויה? כמה מותר ביום? תודה

שלום נועה, החשש בדר"כ קשור בפיטואסטרוגנים, אשר אינם נמצאים בתורמוס. גם לגבי הסויה ומחלימות סרטן השד, צריכת סויה היא בטוחה ולא נראה כי היא מעלה את הסיכון לחזרת הגידול וייתכן ואף קשורה לירידה בסיכון, כך ש3 מנות סויה ביום הנן בטוחות לצריכה (כמובן, תמיד עדיף מזון כמה שפחות מעובד- טופו/אדממה ולא שניצל צמחי) עוד חשוב- לגוון במזונות, ורק בריאות

30/06/2015 | 12:41 | מאת: אפרת

תורמוס האם מדובר במזון דיאטטי? מהי הכמות הממולצת ביום?תודה רבה

מנהלי פורום תזונה קלינית