תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/05/2015 | 17:37 | מאת: קרין

שלום רב, תהיתי אם תוכלי לעזור לי להבין משהוא בהורדה במשקל:רוב הדיאטנים לא ממליצים לעבור את ה250 קלוריות של פחמימות פר ארוחה,אבל אני מכירה אישית בנות רזות ביותר שכשהן רכבות הן אוכלות טוסט גדול או לחמנייה גדולה שזה יוצא לפחות 350 קלוריות רק של הפחמימות בארוחה אחת. איך זה יכול להיות? תודה

ראשית הכול יכול להיות. אכילה היא לא מתימטיקה. מי שאין לו מחלה, לא חייב להקפיד על חישובים ויכול לאכול לפי תחושת הרעב ולהישאר רזה. זו הדרך הנכונה ביותר. כאשר יש סוכרת נניח, ויש צורך לספור פחמימות, אז המצב כבר שונה, בהתאם לטיפול באינסולין. ואז הכלל שנתת לארוחה גדולה בהחלט מתאים.

מנהלי פורום תזונה קלינית