קלויים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/05/2015 | 11:40 | מאת: אלי

שלום, האם אגוזים ושקדים ובוטנים קלויים באמת חסרי כל ערך תזונתי/בריאותי, ולעומת זאת הם מזיקים, כפי שטוענים? בברכה, אלי

מעצם היותם מזון המכיל רכיבים תזונתיים הם אינם יכולים להיות חסרי ערך תזונתי. בנוסף, יש בהם שומנים בריאים ועוד דברים טובים. מזיקים? אולי למי שיש לו רגישות או אלרגיה לבוטנים, או במצב שהם טופלו שלא כראוי ואז יש להם נניח עובשים מסכני בריאות. יש לקוות שאם הם ממקור אמין - לא זה המצב. דבר אחרון - כמות המלח בהם - האם הם טבעיים או קלויים עם מלח (פחות מומלץ).

29/05/2015 | 16:22 | מאת: אלי

שלום, האם יש אגוזים/שקדים/בוטנים קלויים עם מעט מלח? איך והיכן ניתן לזהותם? בברכה, אלי

מנהלי פורום תזונה קלינית