עליה הדרגתית במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/05/2015 | 21:18 | מאת: משה

אני בחור בן 40, ירדתי מ82 קג ל 65 בהדרגתיות עי כך שאכלתי הרבה סלט וכן המעטתי באכילה בשלב מסויים. לאחר מכן חזרתי לאכול כרגיל זא לא סופר קלוריות, אבל ממש לא אוכל הרבה , ממעיט בכללי באכילת לחם ובכל זאת עולה בממוצע יותר 1-2 קילו בחודש. ברצוני לשאול כיצד תתכן עליה ספונטנית שכזו במשקל , האם זה נרומלי ואיזה סוג של תזונה אני אמור לאמץ כדי למנוע עליה הדרגתית במשקל. אני דווקא עושה ספורט מדי פעם. תודה.

עם מידע חלקי שכזה, לא ניתן לתת מענה. אפילו ובה לא ציינת, כך שלא ברור אם סיימת את תהליך הירידה במשקל עם משקל בריא או בחסר. אני ממליצה לגשת לדיאטנית בקופה ולקבל יעוץ והכוונה. וכמובן להוסיף ספורט - זה תמיד עוזר למניעת עליה חוזרת במשקל, ובכלל טוב לבריאות.

מנהלי פורום תזונה קלינית