שילוב פורמולות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/04/2015 | 13:51 | מאת: ענת דרורי

שלום, האם יש איסור רפואי (ואם כן, מה ההסבר?) לשלב באותו בקבוק נוטרילון אי.אר ונוטרילון רגיל? בן 4.5 חודשים עם רפלוקס בינוני. נוטרילון אי.אר כבד לו מדי על הקיבה (ניסינו שמן זית/עגבניה וכו וגם יונק פעמיים ביממה). קיבלתי המלצה לשלב ואכן מגיב לזה נהדר גם מבחינת הרפלוקס וגם מבחינת הבטן. האם זה בסדר להמשיך כך? תודה רבה!!!

ענת שלום! לפני שאני עונה, חשוב לי לציין שהפורום הזה לא נועד להחליף טיפול רפואי. כמובן שחסרים לי המון פרטים כדי לתת לך תשובה מוסמכת. כעיקרון אני לא רואה מניעה לנהוג כך אבל אני לא מכירה את ההיסטוריה הרפואית של בנך כדי לקחת אחריות על כזו המלצה. ממליצה לך בחום לפנות לרופא גסטרואנטרולוג ילדים, עדיף כזה שעובד בשיתוף עם דיאטנית ילדים. בברכה, נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית