לחם שיפון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/04/2015 | 15:12 | מאת: חנה רביב

התחלתי לאכול לחם שיפון חשבתי לעצמי שהוא בריא יותר. אבל מאז שהתחלתי עם השיפון יש לי רגישות וכאבים בקיבה (לפני כן תמיד אכלתי לחם רגיל ולא הייתה שום תופעה כזו) האם ייתכן שאני רגישה לשיפון ? אני גם מטופלת בכדורי לנטון

הי חנה, לא סביר שלחם שיפון יגרום לעליית החומציות בקיבה. צריך האם היו שינויים נוספים שנעשו עם השינוי הזה או שזה הדבר היחיד שהוסף לתפריט? האם למשל, התחלת דיאטה חדשה, שינית את השעות שבהם היית רגילה לאכול, הוספת תבלינים או מאכלים נוספים? אם בכל זאת השינוי היחידי בתזונתך הוא ההחלפה ללחם שיפון כדאי לפנות לרופא לבדיקת המקור. התשובה באדיבות הדיאטנית איילת שטיין

מנהלי פורום תזונה קלינית