חמוציות ללא סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/04/2015 | 12:57 | מאת: רפי

במרכולים מוכרים חמוציות ללא תוספת סוכר לבן, אך מומתקות ברכז אננס ו/או תפוחים. האם זה בעצם חמוציות מומתקות בתחפושת, או שאכן הן פחות מעלות את הסוכר מאחיותיהן המסוכרות?

לחלוטין תחפושת, אפילו קצת מרושעת...(נשמע הרבה יותר טוב למצפון מסוכר לבן אך האפקט זהה)

06/05/2015 | 16:46 | מאת: יוסי

ג.נ. מדוע האפקט של בלי סוכר דומה לזה עם סוכר? לא ברור לי. יוסי

מנהלי פורום תזונה קלינית