ירידה במשקל לאחר ניתוח גינקו-אונקולוגי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/04/2015 | 17:16 | מאת: מישל

לפני חדשיים עברתי ניתןח. ירדתי מה-60 הקבוע ל-56 קג. ניכר בעיקר בזרועות ובצואר. [הפסקתי זמנית חדר כשר] לא מצליחה לעלות. בגילי [70] זה לא מחמיא. לקחת אבקות לזרוז העליה במשקל? אנא טיפים. תודה

העברתי את שאלתך לדיאטנית אשפוז יום אונקולוגי ברמב"ם, נגה זיו. הינה תשובתה: קשה לענות בלי לדעת איזה ניתוח עברת. על פניו לרוב בעזרת יעוץ דיאטני מתאים יהיה אפשר לעלות 4 ק"ג בחזרה ללא קושי. אם משתמשים באבקות/תוספים מומלץ שיהיו ממקור בטוח ולא אבקות "חדר כושר" למיניהן ואני מוסיפה לזה המלצה לפנות לחברת הדסה אשר נותנים במשלוחים עד הבית אבקות בעשרה מעולות וגם יש את דיאטנית החברה שתתן תמיכה בבחירה. כמו כן תוכלי לכתוב לנו מבלי שנחשוף את המכתב באיזו קופה / בית חולים את שייכת ונמליץ לך למי לגשת. בהצלחה והרבה בריאות.

מנהלי פורום תזונה קלינית