מיגוון תוספים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/03/2015 | 16:34 | מאת: דני

אני צורך: עשב חיטה GABA עם ויטמין B1 מולטי ויטמין אומגה 3 אצת ספירונלה האם בסדר הכל?

הי דני, לא מכירה איסור על לקיחת כל התוספים הנ"ל ביחד אך יש לי הרגשה שאולי אתה לא צריך את כל התוספים הנ"ל-האם כולם הומלצו ע"י איש מקצוע מוסמך? ללקיחת מולטי ויטמין יש גם חסרונות, וכדאי לוודא חוסרים אפשריים דרך בדיקות דם עדכניות ומפגש עם דיאטן/נית קליני אשר יתשאלו אותך לגבי המזון אותו אתה צורך בדר"כ (יחד עם תוצאות בדיקות דם) לוודא מה בדיוק כדאי לתסף, מתי ובשילוב מתאים עם צריכת מזון או תיסוף אחר. בברכה, שירה

מנהלי פורום תזונה קלינית