מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/03/2015 | 16:41 | מאת: גיל

שלום רכשתי מולטי ויטמין לספורטאים. כמה קפסולות מומלץ לקחת ביום?עם אוכל או בלי אוכל? תודה

גיל היקר, הכי נכון שתיקח את המולטיויטמין הספציפי שרכשת, עם המידע לגבי התכולה שלו, ותשאל דיאטן ספורט. כי זה כאילו שאני אשאל אותך מה לחץ האויר שאני אמורה למלא בגלגלים וכל כמה זמן לעשות טיפול של רכב שרכשתי, אפילו בלי שתדע את סוג הרכב... :-) ואל תשלח לי בעקבות המענה שלי את השם והתכולה, כי כפי שאמרתי הכי נכון שתגש לשאול דיאטן ספורט שגם ישמע מהי תוכנית האימונים שלך ועוד מידע רלבנטי של נתוניך האישיים.

מנהלי פורום תזונה קלינית