קוראסון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/03/2015 | 17:38 | מאת: לידור

שלום רב, במעדן חלב שבדקתי יש ב200 קלוריות-35 גרם פחמימות ו31 גרם שומן,בקוראסון ארומה באינטרנט יש ב200 קלוריות יש 5 גרם שומן ו30 גרם פחמימה....איך זה יכול להיות??? זה אומר שניתן לשלב על בסיס קבוע את הקוראסון אם אילו הערכים התזונתיים שלו?

לידור שלום, בהנחה שהנתונים שמצוטטים פה מדוייקים, זה יכול להיות כיוון שבמיקלי יש יותר חלבונים שגם בהם יש קלוריות. האם לשלב באופן קבוע קרואוסון? הצרפתים עושים את זה... כעקרון אם 80% מהתפריט בריא, אז אין בעיה שעשרים אחוז יהיו פחות בריאים. צריך גם ליהנות מהאוכל ולא לספור כל היום קלוריות. תפריט בריא צריך להכיל גם שפע פירות וירקות, חלבונים ושומנים טובים, סיבים, ויטמינים, מינרלים ופיטוכימיקלים. לכן חשוב לגוון את התפריט.

מנהלי פורום תזונה קלינית