פחמימות פשוטות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/03/2015 | 00:43 | מאת: לימור

במסגרת תפריט מאוזן אני יכולה לאכול שתי שורות מתוך חפיסת שוקולד.השאלה שלי-האם כאדר אני אוכל אותם ביחד זה ישפיע שונה הירידה במשקל מאשר אם אני אפזר אותם? אינסולין מופרש ברמה גבוהה מדי-זוהי הסיבה שיכול להיות שזה יפריע לירידה במשקל ולכן אי אפשר לצרף אותן ביחד? -האם מעדנים כמו מילקי וגוי נחשבים פחמימה או חלבון?

שלום לימור, התשובה התעכבה כי רציתי מדיאטנית שעוסקת בנושאים הרלבנטיים. מיכל רוזנן משיבה: לצורך ירידה במשקל חשוב סה"כ הקלוריות כדאי לא לצרוך חלק ניכר מהקלוריות בשעות הערב שוקולד הוא בעיקר שומן (אינסולין כמעט ולא משחק תפקיד) ומילקי וגוי הם ממתקים לכל דבר :-)

מנהלי פורום תזונה קלינית