פעוטה שתתה מבקבוק עם עובש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/03/2015 | 19:52 | מאת: יסמין

היום בבוקר ילדה שלי בת שנה וחודשיים שתתה מים מבקבוק שמאוחר יותר התגלה בו עובש. בערב שמתי לב שעלה לה קצת חום(37.6, 38) האם יכול להיות שהעובש גרם לעליה בחום? כיצד אני יכולה לטפל בזיהום שנגרם בצורה כזו? תודה מראש

חום אינו בהכרח דבר רע, זוהי תגובה טובה וטבעית של מערכת החיסון כנגד מזהמים. הזמן היחיד שחוששים מחום בפעוטות הינו כאשר הוא מאוד גבוה והילד נוטה לתופעות כמו פרכוסים. לגבי העובש, את יכולה לפנות למרכז מידע בהרעלות במרכזים הרפואיים הגדולים ולשאול לדעתם כמומחים עד כמה מסוכן ואם צריך לעשות משהו. מאחלת בריאות וחג פורים שמח.

מנהלי פורום תזונה קלינית