כמה קקל שורף אדם במשקל שלי בפעילות הבאה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/02/2015 | 18:25 | מאת: דורית

שלום רב, אני הולכת כ-4-5 פעמים בשבוע לחדר כושר. בסוף אימון על אליפטי מופיע לי ששרפתי 2000 קקל לאימון של שעתיים,הגיוני? בנוסף לעיתים אני שוחה קמ ב-40 דקות כמה קקל אני שורפת בשחייה? אני שוקלת 80 קג ואני בת 28. תודה מראש על העזרה.

אולי תנסי את המחשבון באתר המצורף פה בקישור. http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23 בכול מקרה, שריפת הקלוריות בשעה של האימון לוקחת בחשבון רק את האימון, אבל הגוף אם מתאמנים שורף קלוריות גם במשך הזמן אחרי האימון ובכלל ככל שמאומנים יותר ההוצאה האנרגטית גדלה.

מנהלי פורום תזונה קלינית