מזונות על ותרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/01/2015 | 22:07 | מאת: בני

שלום רב! אני מתעניין בשילוב מזונות על בתפריט שלי. כיום אני לוקח כמוסות של אומגה 3 (של היצרן AXOM 3). ואני מעוניין להוסיף לתפריט את אצת ספירולינה ותותי גוג'י. בלי קשר, אני משתמש בתרופות הפסיכיאטריות ציפרלקס וולבטרין. שתי שאלות ברשותכן: 1. האם ידוע לכן על איזשהי אינטראקציה בעייתית שעלולה לנבוע משילוב תוספי התזונה הנ"ל יחד עם תרופות פסיכיאטריות שציינתי? 2. מהם המינונים המומלצים לספירולינה ותותי גוג'י? רב תודות!

שלום בני, לא ידוע לי על אינטראקציות בין החומרים הנ"ל לתרופות, גם לאחר בדיקת מחקרים בנושא. כמו כן, אין מינון רשמי מומלץ לספירולינה וגוג'י ברי

מנהלי פורום תזונה קלינית