חטיף אנרגיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/01/2015 | 18:31 | מאת: שיר

שמתי לב כי חטיפי האנרגיה מכילים המון פחמימות וכמוכן סוכר. האם מומלץ לאכול אותם ?ומה יכול לשמש כתחליף במידה וברצוני לשמור על המשקל והבריאות. יש לציין בת 43 בריאה עם עודף משקל קל.

שיר שלום, חטיפי אנרגיה יש מכול מיני סוגים, ואפשר גם להכין אותם לבד בבית ואז לשלוט על התכולה שלהם. בעקרון במצב של רצון לשמור על המשקל, טוב שיהיו בתיק מזונות לזמני רעב. אפשר קופסה קטנה עם פירות יבשים ומגוון אגוזים. אפשר כמובן פרי. ואם יש זמן להתארגן בבוקר, לקחת אפילו כריך בריא, או ממש ארוחה ארוזה מהבית. ככל שהמזון יותר פשוט וטבעי, כך עדיף. וכמובן פעילות גופנית.

מנהלי פורום תזונה קלינית