תה ירוק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/12/2014 | 13:47 | מאת: פנינה

שלום רב, אבקש לדעת האם כול הפרסומים סביב בריאות של תה ירוק נכונים? או שזו רק תעמולת התה הירוק? האם יש גם חסרונות בשתיית תה ירוק,או רק יתרונות? ואיזה תה ירוק מומלץ לשתות ? אשמח לקבל את דעתכם פנינה

יש מחקר רב ופירסומים מדעיים בנושא תה ירוק שבהחלט תומכים בפרסומים הרבים על תרומתו המגוונת לבריאות. אז אני בהחלט בעד. את שואלת האם יש סיכונים? יש לזכור שמכיל קפאין למרות שזה תה ירוק. גם היה פרסום על מישהו שהפריז מאוד ושתה 4 ליטרים ליום וזה השפיע לרעה על תרופה נוגדת קומדין. במקרה אחר הפריע לסינתיזת חומצה פולית. אז לא צריך להפריז. במזרח הרחוק ובמאמרים נראה כי 4-7 כוסות ליום בהחלט אפשרי ויש להן תועלת בריאותית. רצוי להחזיק את השקית בספל כארבע דקות להשגת היעילות המירבית, וכמובן לא להמתיק עדיף.

מנהלי פורום תזונה קלינית