בדיקות דם ערכים חריגים עזרה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/11/2014 | 21:29 | מאת: מירי

בבדיקות דם שערכתי יצאו תוצאות חריגות בערכים הבאים: קריאטנין 5.41( כשהמקסימום הוא 5.2) כולסטרול 252 טריגלצרידים 332 HDL 36 non hdl 216 alkp-132 ( מקסימום 120) ודווקא הGGT והALT בנורמה (25) אני ממש לחוצה מהתוצאות , ועד שאגיע לרופא אשמח להארות ולעזרה . המון תודה

מירי הי, אין אפשרות לסייע מבלי להכיר רקע רפואי ואת המקרה ומדוע בכלל הלכת לעשות בדיקות. אני בטוחה שברגע שתגיעי לרופא יפנו אותך גם לדיאטנית ותקבלי את כל הטיפול הנחוץ והמסודר. לגבי הבדיקות התקינות - הן משמשות באופן רווח לבדיקת תפקודי כבד.

מנהלי פורום תזונה קלינית